ułamany uchwyt do ustawiania lusterek elektr
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
ułamany uchwyt do ustawiania lusterek elektr
witam. szukalam takiego tematu i nic nie znalazlam.....
przypadkiem ułamal mi sie uchwyt do lusterek elektrycznych....nie wiem co z tym zrobic...zaraz udam sie do mechanika, ale chcialam tez zasiegnac Waszej rady...
komus cos takiego sie zdarzylo?czy razem z tym trzeba mechanizm jakis wymienic?
przyklejenie tego nic nie dalo.... :/ gdyby ktos mial taki pomysl.
pozdrawiam
przypadkiem ułamal mi sie uchwyt do lusterek elektrycznych....nie wiem co z tym zrobic...zaraz udam sie do mechanika, ale chcialam tez zasiegnac Waszej rady...
komus cos takiego sie zdarzylo?czy razem z tym trzeba mechanizm jakis wymienic?
przyklejenie tego nic nie dalo.... :/ gdyby ktos mial taki pomysl.
pozdrawiam
tez to przykleilam na kropelek, ale jak mowisz lekki ruch i odpada, a ze to samochod rodzicow to wszystko musi dzialac...valerio napisal, ze calosc kosztuje 70zl....ja bylam dzis u mechanika...ma dokupic ca czesc...nie wiem czy calosc czy co...zobacze i lacznie z zamontowaniem wyjdze 80zl...wiec zaufam mu i nie bede na wlasna reke szukala czesci...podejrzewam, ze wtedy montaz u niego by kosztowal pewnie z 50zl, wiec tak sie bardziej oplaca:)
pozdrawiam
pozdrawiam
To czego ja potrzebuje,dokładnie takie samo,podświetlanie też się zgadza.
http://moto.allegro.pl/item757702553_re ... _golf.html
http://moto.allegro.pl/item757702553_re ... _golf.html
Jeśli chcesz to zrobić na "odwal się" to przyklej kropelką. A jeżeli chcesz mieć sprawną regulacje lusterek kup ten sterownik na Allegro. Miałem identyczny przypadek i tak właśnie zrobiłem. A wymiana jest prosta jak konstrukcja cepa- jakims nożykiem albo śrubokrętem podważasz ten zepsuty sterownik w tapicerce drzwi,wypinasz z niego kostkę i podmieniasz nowy. Potrzebny mechanik??->bzdura. Powodzenia
-
- Użytkownik
- Silnik: AHF
- Kontakt: