Nie działa wskażnik paliwa ... jak to naprawić?

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

Awatar użytkownika
Qto
_
_
Auto: MK 4
Silnik: ASZ
Kontakt:

Post autor: Qto » pn wrz 28, 2009 23:27

edzio pisze:Qto napisał/a:
Cytat:
zacznij od licznika

Dokładnie. Podłącz pod VAGa -> Instruments -> Output tests...

Przeczytaj dokładnie pierwszy post :bigok:
no faktycznie nie doczytałem dokładnie, ale nie sądziłem że był pod VAGiem skoro ludzie podpowiadają o przekaźnikach, pływakach itp. Skoro VAG nie ruszył wskazówką to raczej pewne, że problem siedzi w samym liczniku...
Sorrki

Awatar użytkownika
edzio
Lord GTI
Lord GTI

Post autor: edzio » pn wrz 28, 2009 23:43

Qto pisze:nie sądziłem że był pod VAGiem skoro ludzie podpowiadają o przekaźnikach, pływakach itp
To fakt podpowiadają co im na myśl przyjdzie,często nie związane z usterką ,ale gdzieś tam słyszeli ....

Awatar użytkownika
JABcok20
Forum Master
Forum Master
Kontakt:

Post autor: JABcok20 » śr wrz 30, 2009 07:59

vagiem vagiem... czemu wszyscy slepo ufaja oprogramowaniu.
programy nie sa lepsze od ludzi.a niektorzy ludzie sa glupsi niz najgorszy program. widzialem przypadki gdy gosc wymienial wyjal pompe bo mu program pokazal ze niby padnieta. wlasciciel zawiozl do pompiarza. zaplacil 400 stowy za naprawe ze niby popekane sprzezyny w srodku :)
zalozyl na samochod, to samo. kupil druga zalazyl ,to samo .
hehe a problemem byl przerwany kabel

po prostu wyjmnij ten licznik i obejrzyj plyte ew .podgrzej luty przy wskazniku moze cos nie zwiera. mam chyba licznik od tdi w czesciach to Ci moge przeslac wskaznik...
Ostatnio zmieniony śr wrz 30, 2009 08:02 przez JABcok20, łącznie zmieniany 1 raz.

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”