Gdzie jest tabliczka znamionowa
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- Agamek12
- Gadatliwa bestia
Gdzie jest tabliczka znamionowa
w bagażniku Golfa II?
Ostatnio zmieniony sob lis 24, 2007 18:45 przez Agamek12, łącznie zmieniany 1 raz.
Dawno temu był Golf mk2, potem cośtamcośtam, a teraz:
Ford S-max mk2 i Nissan Qashqai J10.
- Agamek12
- Gadatliwa bestia
Masz może jakąś fotkę z umiejscowieniem? Bo ja chyba tej naklejki nie mam, ale może jest tylko dobrze ukryta? A może ktoś mógłby mi zrobić taką fotkę w swoim bolidzie?ygd pisze:tabliczki nie ma, tylko naklejka, jest ona na prawo od lewej tylnej lampy, tak z 15cm pewno, przyklejona do blachy.
- Agamek12
- Gadatliwa bestia
Ona jest na "burcie" na jej wierzchu czy na tej blaszce zewnętrznej (gdzie są emblematy) od środka? (Jezu, wiem, że zakręciłem, ale bez obrazka to trudno wytłumaczyć)vudu pisze:nie jest ukryta, wystrczy schylić sie i zostawic głowe w bakazniku tak jakbys chciał swoje nogi obejzec od bagaznika :)
Witam u mnie w mk3 tez nie ma tabliczki i przyczepili sie do tego na przeglądzie ale przepuścili autko bez dodatkowych prezentów Tabliczkę można wyrobić w wydziale komunikacji po wcześniejszej wizycie na stacji diagnostycznej oni dają jakieś pismo o wyrobienie tabliczki i kosztuje to 36 zł. Wpisuje się w tym wniosku np że auto było malowane albo bite albo własna inwencja Jeżeli się mylę to przepraszam ale tak mi powiedzieli u mnie w mieście przy przeglądzie. Pozdrawiam
No dobra a czy informacja o tym że wydano tabliczkę zastępczą jest wbijana do dowodu?Bo na allegro można takowe kupić tanio
A co jeśli policja zatrzyma i nie będzie tabliczki znamionowej?U mnie też brak...
A policja to w ogóle sprawdza numery jeszcze?
A co jeśli policja zatrzyma i nie będzie tabliczki znamionowej?U mnie też brak...
A policja to w ogóle sprawdza numery jeszcze?
viewtopic.php?f=87&t=349007 Mój mk2 rost