Adres serwisu gdzie robią wtryskiwacze

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

piotryr
Nowicjusz
Nowicjusz
Kontakt:

Adres serwisu gdzie robią wtryskiwacze

Post autor: piotryr » czw lut 09, 2006 22:34

Ostatnio robiłem troche przy moim aucie i zauważyłem że wypływa mi spod wtryskiwaczy paliwo. Potrzebuję adresu w rzeszowie kto sie tym zajmuje proszę o jakiś konkretnych profesjonalnych ludzi. Dziękuję

greg

Post autor: greg » czw lut 09, 2006 22:40

1. czy aby na pewno spod wtrsykiwaczy - dotknij wężyki przelewowe czy nie są mokre- jak tak - wymiana, 2. wytrzyj wtryski i odpal - zobacz czy nie sączy się spod nakrętki dociskającej metalowe rurki idące od pompy do wtrysków. Jak ani 1 ani2 nie pomoże dopiero szukaj pompiarza

piotryr
Nowicjusz
Nowicjusz
Kontakt:

Post autor: piotryr » czw lut 09, 2006 23:20

Zrobiłem jak mówiłeś masz rację przetarłem te miejsca okazuje sie że cieknie z pompy wtryskowej strasznie trudno tam sie dostać próbowałem coś tam dokręcić ale nic. Także szukam dalej serwisu jakby ktoś znał specjalistów od tego to prosze o adres i nr telefonu. Dzieki i pozdrawiam

[ Dodano: Wto Mar 28, 2006 22:43 ]
Witam, tak jak pisałem wcześniej miałem problem z pompą wtryskową w moim MKIII TDI 1,9 . Paliwo tryskało mi torche po pompie dlatego szukałem wśród znajomych najlepszego serwisu. I znalazłem, fachowa i miła obsługa. Kolesie uszczelnili mi pompę i już nic nie cieknie. Niestety wiadomo do zdjęcia pompy trzeba było ściągać rozrząd itd. (ponoc nie miałem dokręconej jednej śruby w rozrządzie, ale to specjaliści z serwisu w lublinie :ass: mi tak pasek wymieniali). Teraz maszyna chodzi jak zegareczek. Zakład gdzie uszczelniałem pompę mieści się w Stobiernej koło Rzeszowa. Naprawdę polecam. Dokładny adres można wyszukac w internecie albo do mnie na priv. Pozdrawiam i życzę wszystkim takich porządnych mechaników.

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”