bezpieczniki
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
bezpieczniki
siema potrzebuje schemat elektryczny lub zdjęcie skrzynki z bezpiecznikami do tego silnika
z góry thx
z góry thx
- Paweł Marek
- V.I.P.
no więc ma stary typ skrzynki, wiekszość przekaźników jest wspólna dla różnych modeli, a beda tam siedzieć jeszcze sterowniki do wtrysku mechaniczego, a jakie - to byś musiał podać typ silnik albo napisac chociaż czy to wtrysk k- czy ke-jetronic.
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
- Paweł Marek
- V.I.P.
nie, FA jest na gaźniku w scirocco, a ty masz wtrysk mechaniczny, prawdopodbnie silnik GX. Z tym że GX był na k-jetroniku czyli goły wtrysk mechaniczny, albo ke-jetronicu czyli mechaniczny ze wsparciem elektronicznym. Więc może pytania pomocnicze - czy masz sondę lambda, i może napisz czego chcesz sie dowiedzieć, może inaczej pytanie zadaj.Graiver pisze:FA
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
skrzynka niby ta tylko czy przekażniki podchodzą takie same ten mój silnik to niby 1.8 gti z 112 kucami .Sry że nie umiem dokładnie jakoś tak opisać do tej pory miałem nissana 100 nx ale wyminiełem na corrka tylko że tam był g60 zajeżdzony wienc wsadziłem gtika i nie potrzebnie wyciągnołem te 2 zasrane przekażniki jak wyciagałem instalacje od silnika
[ Dodano: 21 Wrz 2009 14:56 ]
zdjęcie mojej skrzynki
Sondy tam nie ma
[ Dodano: 21 Wrz 2009 14:56 ]
zdjęcie mojej skrzynki
Sondy tam nie ma
Ostatnio zmieniony pn wrz 21, 2009 15:23 przez Graiver, łącznie zmieniany 1 raz.