Problem z rozrusznikiem
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Problem z rozrusznikiem
Witam
Czasami gdy chce odpalic samochód przekrecam stacyjke rozrusznik sie odzywa po czym zacina tak jak by go cos blokowalo po czym kreci i odpala :/
co to może być ? czy jest to konieczna robota? czy mozna na tym jezdzić i ile bedzie to kosztowalo?
mk3 1,6 aft
Czasami gdy chce odpalic samochód przekrecam stacyjke rozrusznik sie odzywa po czym zacina tak jak by go cos blokowalo po czym kreci i odpala :/
co to może być ? czy jest to konieczna robota? czy mozna na tym jezdzić i ile bedzie to kosztowalo?
mk3 1,6 aft
- cinekban87
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Re: Problem z rozrusznikiem
Tulejka na rozruszniku która siedzi w skrzyni biegów też tak mam w swojej jettcie zależy jeszcze jaki masz rozrusznik ;]Dyguś pisze:Witam
mk3 1,6 aft
Ostatnio zmieniony pt wrz 18, 2009 16:00 przez Jasiniak, łącznie zmieniany 1 raz.
- cinekban87
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
bendiks mi mowili ze szczotki taki dzwiek jakby iskrzenie
Ostatnio zmieniony pt wrz 18, 2009 20:11 przez cinekban87, łącznie zmieniany 1 raz.
Passat B3 1.8 Rp 90 Rip
Polo II 1.4 92 Rip
Golf III 1.6 94 Sprzedany :[
Scirocco II 1.8 88 Rip
Scirocco II 1.8 90
Polo II 1.4 92 Rip
Golf III 1.6 94 Sprzedany :[
Scirocco II 1.8 88 Rip
Scirocco II 1.8 90
aha thx kolegoko.
To chyba musze w tym tygodniu to zrobić bo mam dosyc daleki wyjazd i nie chce żeby mi samochód gdzieś stanął :/
To chyba musze w tym tygodniu to zrobić bo mam dosyc daleki wyjazd i nie chce żeby mi samochód gdzieś stanął :/
Ostatnio zmieniony sob wrz 19, 2009 11:50 przez Dyguś, łącznie zmieniany 1 raz.