el szyby
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- mariusz75
- Forum Master
- Kontakt:
Bezpiecznik sprawny???, jest nad puszką bezpieczników w osobnym pojedynczym gnieździe.
DIAGNOSTYKA SILNIKÓW TDI
wymiana rozrządów, kompleksowe naprawy
okolice POZNANIA
Info: PW, GG, lub 502 813 462
MOJA CZARNA PEREŁA TDI XX JAHRE
okolice POZNANIA
mariusz75, jest nad puszką bezpieczników w osobnym pojedynczym gnieździe. przedstawiem zdjecie nie kumam troche o który chodzi moze pomożecie
http://img245.imageshack.us/i/p1000311j.jpg/
http://img245.imageshack.us/i/p1000311j.jpg/
Ostatnio zmieniony śr wrz 16, 2009 15:26 przez Rychu52, łącznie zmieniany 1 raz.
- mariusz75
- Forum Master
- Kontakt:
Proszę i to. Puszka bezpieczników z mojego XX jahre.
W ramce u samej góry jest 15A niebieski bezpiecznik od el. szyb
pod nim to zielone to zabezpieczenie termiczne i przeciążeni owe silniczków podnośników szyb.
Jedno i drugie mogło się przepalić, aby sprawdzić czy zabezpieczenie termiczne jest sprawne to je wyjmij i chwilowo wsadź w jego miejsce 15 lub 20 amperowy bezpiecznik.
W ramce u samej góry jest 15A niebieski bezpiecznik od el. szyb
pod nim to zielone to zabezpieczenie termiczne i przeciążeni owe silniczków podnośników szyb.
Jedno i drugie mogło się przepalić, aby sprawdzić czy zabezpieczenie termiczne jest sprawne to je wyjmij i chwilowo wsadź w jego miejsce 15 lub 20 amperowy bezpiecznik.
DIAGNOSTYKA SILNIKÓW TDI
okolice POZNANIA
okolice POZNANIA
- Paweł Marek
- V.I.P.
Wystarczy klapkę osłaniającą bezpieczniki zdjąć i dostaniesz się. Od szyb jest tylko ten duży zielony w większej ramce, tzw bezpiecznik termiczny. Sprawdź jeszcze bezpicznik nadole, drugi od prawej
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
- Paweł Marek
- V.I.P.
-
- Nowicjusz
Z tylnymi będzie problem , u mnie nie działają z tyłu również , el.szyby w vw to trochę nie wypał ;] U mojego wujka zjarała się cała elektryka od szyb Sprawdź przełącznik w konsoli , jak możesz to zamień na inny od kogoś na próbę. Dodam , że u mnie cały czas jest prąd w kablu , który dochodzi do konsolety , nawet jak samochód stoi godzinę to i tak jest prąd w kablu , trochę mnie to zdziwiło , czy tak powinno być ?
- Paweł Marek
- V.I.P.
-
- Nowicjusz