Problem z urwaną rurą wydechową
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Problem z urwaną rurą wydechową
Panowie please help (jestem z Łodzi) wczoraj odwoziłem z fabrycznego dworca dwie osoby z ciężkimi walizami, ogólnie strasznie mi nisko samochód usiadł i jak podjeżdżałem pod krawężnik bo chciałem zaparkować urwałem rurę wydechową. Nie odpadła cała tylko urwały się wieszaki które je trzymają, w sumie dodatkowo nie wiem o co chodzi ale strasznie zaczął pierdzieć tzn. jak jadę ulicą to mój MK2 jest cholernie głośny a tak przed uderzeniem nie było. Byłem w stacji obsługi NASTAPOL ale nie pomogli powiedzieli że mam bardzo skorodowaną rurę od spodu i że nie są w stanie teo naprawić bo ktoś (poprzedni właściciel) musiał modyfikować po swojemu wydech gdyż są dospawane jakieś rurki. Nie mają pojęcia jak pomóc bo oni nie zajmują sie dospawaniem i odspawaniem takich rzeczy, ma może ktoś jakiś pomysł co mam dalej zrobić??? plz help
póki co rurę zawiesiłem na sznurku o tylną belkę i się trzyma ale jest głośny i chcę jak najszybciej to zrobić by mc dalej jeździć...