Woda w bagażniku!!!!!
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Woda w bagażniku!!!!!
Witam wiem ze jest tu pare takich postów ale nie spotkałem sie z podobnym mojemu. Mianowicie mam wode w bagazniku po deszczach i jezdzie po nich wklejam fotke i pytam czy te gumy moga byc nie szczelne io to przez nie bo z tego co widze to tak mi sie wydaje ze tak i czy jak je wyjme to czy dam rade je wloyc ale dokladnie tak zeby nic nie przepuszczały dziekuje za pomoc .
-
- Mały gagatek
- Auto: Skoda Octavia III
- Michał_1977
- _
- Auto: Golf mk2 (ARL)
Golf mk5 (BKD)
Audi A3 8L (ASZ)
Audi A3 8P (BMM) - Silnik: Zły!
- Kontakt:
rogal165, te czarne okrągłe gumy,to są odpowietrzniki,które powinny przepuszczać tylko w jedną stronę (na zewnątrz).Natomiast jeśli są stare i zabrudzone,to mogły się "zawiesić" i działają w dwie strony (stąd woda w bagażniku).Spróbuj je przedmuchać lub wyjmij i przemyj.Po założeniu możesz pociągnąć masą uszczelniającą łączenie blachy z gumą
Powinno pomóc,a jak nie,to wymień lub całe zaciągnij masą.
Sprawdź jeszcze co masz pod nogami...
Pozdr.
Powinno pomóc,a jak nie,to wymień lub całe zaciągnij masą.
Sprawdź jeszcze co masz pod nogami...
Pozdr.
-
- Mały gagatek
najlepiej zdejmij zderzak i posciagaj te kratki to po pierwsze potem przeczyść i postaraj sie założyć tak zeby były sztywno jak ci sie go nie uda to albo przyklejenie silikonem albo nowe w asoMariusz Hajduk pisze:WITAJCIE... na górze są fotki tych kratek u mnie jedna lata jak ch..ra. i przedostaje się tamtędy woda z drugiej strony to samo.Co mam zrobić zeby temu zaradzić...?
Moje Sreberko!!!!!!!!!!!!
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=210799
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=210799