Amortyzatory do Golfa II 1,6 Turbo Diesel
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Witam ! Mam dylemat mam Golfa II i wysiadly mi przednie Amory i nie wiem jakie dobraj te amortyzatory jakiej najlepiej Firmy i nie drogie .... i czy gazowe amory sa lepsze od hydraulicznych ? Prosze o dobra rade ... Pozdro 

Myslalem ze ktos pomoze mi konkretnie .... a tu musze jednak sam dochodzic .... Czy ktos poradzi mi ...
- Michael G60
- Forum Master
- Kontakt:
Jak narazie sie malo dowiedzialem, myslalem ze rozwinie sie ten temat ale nikogo chyba nie interesuje .... Pozdro
- Michael G60
- Forum Master
- Kontakt:
Masz niesłuszne pretensje mówiąc, że nikogo to nie interesuje i niewiele się dowiedziałeś. Pomyśl co Ty napisałeś. Nie wiadomo jaki styl jazdy preferujesz, czy wolisz komfort czy bezpieczeństwo, nie wiemy ile możesz wydać pieniędzy -nie wiemy NIC poza tym, że chcesz COŚkupić.djbolek pisze:Jak narazie sie malo dowiedzialem, myslalem ze rozwinie sie ten temat ale nikogo chyba nie interesuje
oj ... wiadomo ze nie drogie optymalne granice ceny a co jazdy nie za twarde poprostu na nasze polskie drogi .... pochodze z mazur to u nas troszki drogi sa rozwalone czyli jakis konkret ... Pozdro