Pompa wtryskowa 1.6 TD POMÓŻCIE !!!!!
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Pompa wtryskowa 1.6 TD POMÓŻCIE !!!!!
Chodzi mi o to że znalazłem w miarę tanią pompę wtryskową i moje pytanie dotyczy tego czy ta pompa będzie pasować do mojego Golfa TD. Wygląda dokładnie tak samo jak ta która mi się popsuła. I jeszcze czy mogę przełożyć te końcówki na pompie do wężyków. Na obrazku widać że ich nie ma a ja mam je w tej starej...
Oto ta pompa wtryskowa którą chce kupić
Proszę Was o pomoc w tej sprawie.
Oto ta pompa wtryskowa którą chce kupić
Proszę Was o pomoc w tej sprawie.
-
- Ma gadane
Z pompą to ryzyk-fizyk. Mogła być dobra, ale źle przechowywana już przestajej być (musi być w oleju cały czas, inaczej szybko rdzewieje w środku i nadaje się tylko na śmietnik, albo do "nauki budowy").
Ale 110zł to w miarę tanio? Można spokojnie kupić nawet 50% tej ceny.. A i tak jest to loteria.
A poszukaj oznaczenia w stylu "068 130 109 SX" (symbol "najczęściej" montowanej pompy w TD? ).
Ale 110zł to w miarę tanio? Można spokojnie kupić nawet 50% tej ceny.. A i tak jest to loteria.
A poszukaj oznaczenia w stylu "068 130 109 SX" (symbol "najczęściej" montowanej pompy w TD? ).
OK. Rozumiem. A co myślicie na temat tej pompy z grzybkiem ???
http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=85053600
http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=85053600
- zaprzal
- VW Baron
- Kontakt:
ta pierwsza pompa to chyba od zwyklego diesla, i rzeczywiscie nie ma regulacji przy urzadzeniu rozruchowym
te pompy z drugiego linku będą do ciebie pasowały jak masz td, ale jak juz kupujesz to kupuj TYLKO z grzybkiem. Będziesz zadowolony Daje to wiecej paliwa gdy pojawia się ciśnienie na turbinie, auto dużo lepiej chodzi i wcale nie musi więcej palić
te pompy z drugiego linku będą do ciebie pasowały jak masz td, ale jak juz kupujesz to kupuj TYLKO z grzybkiem. Będziesz zadowolony Daje to wiecej paliwa gdy pojawia się ciśnienie na turbinie, auto dużo lepiej chodzi i wcale nie musi więcej palić
[b]nie odpowiadam na PW![/b] prosze o kontakt przez [url]turbodiesel.pl[/url]