Piszczenie
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Piszczenie
Witam.Mam problem.Coś piszczy podczas brania zakrętów i zamykania drzwi kierowcy.Proszę o pomoc
Ostatnio zmieniony pn sie 24, 2009 15:17 przez mat06, łącznie zmieniany 1 raz.
Jeżeli piszczą opony to sprawdź je, wyrównaj w nich cisnienie do właściwego, ustw zbierzność. Jak napisał WASIAK ja jasnowidzem nie jestem i to co napisałeś to stanowczo za mało by cos więcej powiedzieć
Ostatnio zmieniony pt sie 21, 2009 18:01 przez Jajcek, łącznie zmieniany 1 raz.
- j_a_r_o_o_o
- Ma gadane
- Kontakt:
no dokladnie, co piszczy podczas brania tych zakretow?? Bo to co napisales rozumuje tak: "Piszczy w drzwiach podczas brania zakretow i podczas ich otwierania". Kolego, przecinki tez duza role odgrywaja bo mozna inaczej zdanie bez nich zrozumiec. Prosimy o dokladniejsze opisanie Twojego problemu
Fiat 126p - prawie jak Ferrari,
G.Rasiak - prawie jak piłkarz,
Real M., ManU, Inter - prawie jak Juventus!
G.Rasiak - prawie jak piłkarz,
Real M., ManU, Inter - prawie jak Juventus!
Nie.Nie piszczy w drzwiach podczas brania zakrętów,tylko ich zamykania,i to nie piszczy w drzwiach.Piszczy chyba gdzieś pod samochodem.j_a_r_o_o_o pisze:Piszczy w drzwiach podczas brania zakretow i podczas ich otwierania
Ostatnio zmieniony sob sie 22, 2009 10:25 przez mat06, łącznie zmieniany 1 raz.
- j_a_r_o_o_o
- Ma gadane
- Kontakt:
mat06 pisze:Nie.Nie piszczy w drzwiach podczas brania zakrętów,tylko ich zamykania,i to nie piszczy w drzwiach.Piszczy chyba gdzieś pod samochodem.j_a_r_o_o_o pisze:Piszczy w drzwiach podczas brania zakretow i podczas ich otwierania
yyyyy... moze tak Ci sie wydaje, nie raz cos w aucie skrzypi, huczy, czy piszczy wydaje sie nam ze to np z tylu auta, a w rzeczywistosci jest to odglos dochodzacy z przodu. Popros druga osoba zeby nasluchiwala skad ten dzwiek wychodzi podaczas gdy ty bedziesz otwieral i zamykal drzwi. A moze po prostu psiknij jakims smarem w spary'u w zawias drzwi
Ostatnio zmieniony sob sie 22, 2009 11:22 przez j_a_r_o_o_o, łącznie zmieniany 1 raz.
Dzisiaj odkryłem że to piszczenie pojawia się też po zamykaniu drzwi pasażera.Przypuszczam że to teleskop tylni.Gdy pokołysałem samochodem odgłos też się pojawił.
Ostatnio zmieniony pn sie 24, 2009 10:10 przez mat06, łącznie zmieniany 1 raz.