licznik kilometrow
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
licznik kilometrow
Witam,
mam problem w golfie iv z kasowaniem licznika miedzy kilometrow (czyli nie glownego a tego co powinien sie kasowac). Po kupnie samochod mial na nim 50 km czyli musial byc kasowany a juz mam 500 i nie wiem jak to zrobic wciskam i krece w lewo i prawo przycisk po prawej i nic nie reaguje na to. Czy to takie trudne czy cos sie popsulo jak to robicie?
(zapalilo sie tez service int1 ale pozniej oczywiscie gasnie i przelacza sie normalnie na licznik miedzy kilometrow moze to ma jakis zwiazek wlasnie nie wiem)
z gory dzieki pozdrawiam
mam problem w golfie iv z kasowaniem licznika miedzy kilometrow (czyli nie glownego a tego co powinien sie kasowac). Po kupnie samochod mial na nim 50 km czyli musial byc kasowany a juz mam 500 i nie wiem jak to zrobic wciskam i krece w lewo i prawo przycisk po prawej i nic nie reaguje na to. Czy to takie trudne czy cos sie popsulo jak to robicie?
(zapalilo sie tez service int1 ale pozniej oczywiscie gasnie i przelacza sie normalnie na licznik miedzy kilometrow moze to ma jakis zwiazek wlasnie nie wiem)
z gory dzieki pozdrawiam
- Racer
- Ma gadane
- Auto: Golf MK2 GTi, Passat B4 GL
- Silnik: PF
Na włączonym zapłonie jak przestanie migać komunikat, wciskasz na kilka sekund i przytrzymujesz aż sie wykasuje. Powinno zadziałać. Jeśli nie to trzeba sprawdzić czy ten przycisk w ogóle reaguje.
Serwis, sprzedaż skuterów, motocykli, kładów... TRANSPORT aut, motocykli, quadów i innych.
Naprawy aut grupy VAG, specjalizacja GOLF II, JETTA A2.
Naprawy aut grupy VAG, specjalizacja GOLF II, JETTA A2.
nie zalezy mi na skasowaniu inspekcji serwisowej a licznika między kilometrow. Moze byc tak ze dopoki nie skasuje serwisu nie skasuje licznika miedzy kilometrow?
Ostatnio zmieniony czw sie 20, 2009 15:38 przez celnik, łącznie zmieniany 1 raz.