Brak podświetlenia przełącznika świateł
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Brak podświetlenia przełącznika świateł
Czy to możliwe że nie mam kabli do podświetlenia przełącznika świateł?
Tzn. sam przełącznik jest podświetlony, tylko nie mam podświetlonych tych kontrolek na obramóce
calej.
Wczoraj wyciągnołem kostke, gdzie jest miejsce na żaróke ale nie widze żadnych kabli
by ją podłaczyć. Gdzie ich szukać? (oczywiście zarówki też nie mam)
Ale zato zaraz z lewej strony od kostki przełącznika świateł (w zaślepce) mam jakąś dodatkową zieloną żaróke która mryga przy
włączonych awaryjnych, ( NA CO MI TO? )
Tzn. sam przełącznik jest podświetlony, tylko nie mam podświetlonych tych kontrolek na obramóce
calej.
Wczoraj wyciągnołem kostke, gdzie jest miejsce na żaróke ale nie widze żadnych kabli
by ją podłaczyć. Gdzie ich szukać? (oczywiście zarówki też nie mam)
Ale zato zaraz z lewej strony od kostki przełącznika świateł (w zaślepce) mam jakąś dodatkową zieloną żaróke która mryga przy
Ostatnio zmieniony wt lut 07, 2006 11:28 przez solowa123, łącznie zmieniany 1 raz.
- Auto: Szukam... i NC700X
Re: Brak podświetlenia przełącznika świateł
U mnie tez nie ma podswietlonych symboli.. chyba bo nie zwrocilem uwagi..solowa123 pisze:Czy to możliwe że nie mam kabli do podświetlenia przełącznika świateł?
A masz hak? Jest to kontrolka sygnalizujaca kierunki w przyczepce..Ale zato zaraz z lewej strony od kostki przełącznika świateł (w zaślepce) mam jakąś dodatkową zieloną żaróke która mryga przy
Pozdro
Gitner
2004 - 2010 był MK3 Variant . . . od 2010 jest Variant służbowy . . .
Wykres 1Z seria + R
FAQ - Tempomat za grosze !!!
Wykres 1Z seria + R
-
- VW Baron
- Auto: Szukam... i NC700X
2004 - 2010 był MK3 Variant . . . od 2010 jest Variant służbowy . . .
Wykres 1Z seria + R
Wykres 1Z seria + R
Tak jak w podanej przez @Gitner poradzie Kurcze, szkoda że mi za chwilę auto ucieka bo chętnie teraz wziąłbym się za to też mi to przeszkadzało że nie wszystko się podświetla tam..
Nocne Mary Squad
djtom w 2009 pisze:Sebastian.... gratuluję.
Zlot w Nysie na dzień dzisiejszy jest najlepszym zlotem w kraju w całorocznym kalendarzu.
Zeby rozebrac włącznik trzeba podwazyc 6 zatrzasków i wyciągnac cały wkład ale zeby wyciagnac zarówke nie trzeba tego robic bo ja sie wyciaga przec obrócenie jej obudowy o 90st! Od tyłu włacznika jest głeboki otwór o srednicy jaies 6-7mm i tam ona siedzi! Trzeba sie przyjzec! to widac jak jest zamontowana
A jak człowiek posiedzi to może zrobić coś takiego jak na załączonym foto
Zrobiłem go na Super fluxach BEZ USUWANIA ZIELONEJ FARBY.
Roboty było 10 razy więcej ale efekt widać. Muszę tylko poprawić jedną diodę bo dotyka mi pokrętła od regulacji jasności oświetlenia i nie mam jak kręcić tym kółkiem.
Jak skończe robić swój włącznik to ten idzie na Allegro
Zrobiłem go na Super fluxach BEZ USUWANIA ZIELONEJ FARBY.
Roboty było 10 razy więcej ale efekt widać. Muszę tylko poprawić jedną diodę bo dotyka mi pokrętła od regulacji jasności oświetlenia i nie mam jak kręcić tym kółkiem.
Jak skończe robić swój włącznik to ten idzie na Allegro
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.