Witam wszystkich
Posiadam VW GOLFA 1.9 TDI 2001r i moje autko nie miało na wyposażeniu tego czujnika. Ostatnio zakupiłem ten czujnik lecz nie posiadam wiedzy ile przewodów odchodzi od wtyczki tego czujnika i gdzie trzeba podłączyć te przewody żeby to wszystko działało. Bardzo bym prosił wszystkich mających wiedze na ten temat o pomoc.
a moje drugie pytanie brzmi jeżeli już by czujnik był zamontowany w jaki sposób moge uaktywnić kontrolke na desce rozdzielczej o niskim poziomie tego płynu. Gdzieś słyszałem że można to zrobić VAGIEM ale w w które opcje tego programu trzeba wejść ????? Jeszce raz bardzo prosze o pomoc !!!!!!!!!!
Pozdro
Czujnik poziomu płynu spryskiwaczy - montaż
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
-
- Nowicjusz
narazie dziękuje za pomoc musze stwierdzic ze jednak sa osoby ktore moga pomoc
pozdro
[ Dodano: 11 Sie 2009 07:51 ]
z tego co wiem to w niebieskiej wtyczce pin przybada na poduszke czyli mam sie podpiac dokladnie pod ten pin ???? czy moge np pod pin 15 poniewaz jest to wolny pin ????? a jesli chodzi o mase to musze ja znalezc w odpowiednim pinie ?????? czy gdzie ?????
pozdro
[ Dodano: 11 Sie 2009 07:51 ]
z tego co wiem to w niebieskiej wtyczce pin przybada na poduszke czyli mam sie podpiac dokladnie pod ten pin ???? czy moge np pod pin 15 poniewaz jest to wolny pin ????? a jesli chodzi o mase to musze ja znalezc w odpowiednim pinie ?????? czy gdzie ?????
Ostatnio zmieniony wt sie 11, 2009 07:38 przez damianekkk007, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Nowicjusz