jak nie podgrzewany jeśli go masz to ma działać zdaje się aż temp, płynu będzie miała 33 st cpreker20 pisze:bo moze moj jez jest niepodgrzewany czy niema takich?
kabelek w mk2 gaznik 2e2
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Witam! Widze że temat kabelków jest ciepły. Tak więc mam pytanie. Jak sprawdzić czy te podgrzewacze działają?? To jedno.
A drugie to : Do zaworu temperaturowo-czasowego i do elektrozaworu przyhcodzą kabelki - jak to działa? Czy jest sterowane jakimis przekaźnikami?Jak sprawdzić czy działaja poprawnie??
Pomocy bo mój golf jest nie do życia jak jest zimny ( tak jakby za dużo paliwa dostawał) a jak sie nagrzeje to obroty koło 1600 ...
[ Dodano: Wto Sty 31, 2006 15:42 ]
i do tego mam takie coś ze zapale go rano
pochodzie parenaście sekund dobrze a potem jakby przestawał którys gar pracowaci pupa chodzi jak traktor
potem po paru minutkach jak sie zagrzeje jest OK
POMOCY!!!!!!!!!!!!!
A drugie to : Do zaworu temperaturowo-czasowego i do elektrozaworu przyhcodzą kabelki - jak to działa? Czy jest sterowane jakimis przekaźnikami?Jak sprawdzić czy działaja poprawnie??
Pomocy bo mój golf jest nie do życia jak jest zimny ( tak jakby za dużo paliwa dostawał) a jak sie nagrzeje to obroty koło 1600 ...

[ Dodano: Wto Sty 31, 2006 15:42 ]
i do tego mam takie coś ze zapale go rano
pochodzie parenaście sekund dobrze a potem jakby przestawał którys gar pracowaci pupa chodzi jak traktor
potem po paru minutkach jak sie zagrzeje jest OK
POMOCY!!!!!!!!!!!!!