Problem z wskażnikiem km .
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Problem z wskażnikiem km .
Witam ! Prosilbym was o pomoc. Odrazu móie że jestem troche zielony jeśli chodzi o samochody :/ ale wczoraj kupile golfa 3 GTD z 1996r. I mam do was pytanie czy jest możliwośc żebym po kazdym tankowaniu mógł zerowac sobei licznik żeby wiedziec il ejeszcze na tym paliwie moge przejechac ? tam jest tylko jeden wyświetlasz odnośnei przejechanym km i niewiem czy to mozna jakos zerowac po tankowaniu ? z góry dzięki za pomoc
- Paweł Marek
- V.I.P.
wciskasz i przytrzymujesz chwilkę aż się wyzeruje przycisk na liczniku. A pomiędzy licznikiem dzielnny a całkowitym przełaczasz krótko naciskając ten przycisk
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
Tak można tak gdzie wyświatla ci ile masz przejechane i obok masz takiego dynksa taka główka wystaje i wciśnij ja to pokaże ci się ile zrobione masz kilosów jak chcesz zmiezyc ile ci pali to poprostu przyczymaj go wchilke to ci sie zzeruje i jak bedziesz jezdzil to bedzie i sie nabijac ile przejechales i na ilu paliwie. nie wiem czy mnie zrozumiesz. ale daj znac jak to zrobisz i bedziesz wiedział o co kaman.