czy te tarcze będą pasowac???
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
czy te tarcze będą pasowac???
Witam,
muszę zmienic tarcze hamulcowe oraz klocki.
Wybór padł na ATE oto linki do aukcji: przód
oraz tył
Moje pytanie jest takie czy one będą pasowac, ponieważ zimówki mam na felce 14"?
Srednica tych tarcz to: przód-280mm oraz tył-245mm. Jakby ktoś mógł w Etce sprawdzic czy będą pasowac do 1,4 16V AKQ. Aha i jeszcze jedno pytanie ten czujnik zużycia klocków jest potrzebny? Dodam że autko nie ma komputera w desce.
Czekam na odp. Pozdrawiam
muszę zmienic tarcze hamulcowe oraz klocki.
Wybór padł na ATE oto linki do aukcji: przód
oraz tył
Moje pytanie jest takie czy one będą pasowac, ponieważ zimówki mam na felce 14"?
Srednica tych tarcz to: przód-280mm oraz tył-245mm. Jakby ktoś mógł w Etce sprawdzic czy będą pasowac do 1,4 16V AKQ. Aha i jeszcze jedno pytanie ten czujnik zużycia klocków jest potrzebny? Dodam że autko nie ma komputera w desce.
Czekam na odp. Pozdrawiam
Czy na pewno masz tarcze o średnicy 280mm? W AKQ były także tarcze o średnicy 256mm
ATE bardzo dobry wybór,Brembo i klocki ferodo szczerze mówiąc nie wiem kto tak chwali??? Było nieraz na forum na temat tarcz,ATE są montowane seryjnie w nowych autach vw
ATE bardzo dobry wybór,Brembo i klocki ferodo szczerze mówiąc nie wiem kto tak chwali??? Było nieraz na forum na temat tarcz,ATE są montowane seryjnie w nowych autach vw
Ostatnio zmieniony wt sie 04, 2009 14:58 przez Corso, łącznie zmieniany 1 raz.