Witam
Mam mały duży problem z z zegarem prędkościomierza . Jadąc w trasie po prostu nie pokazuje prędkości z jaką jadę i jakby tego było mało to nie nalicza kilometrów
Kroki jakie poczyniłem do tej pory to sprawdziłem bezpieczniki i all jest good. Ale czy one mają coś wspólnego z tym.?! Nie wiem też czy w licznik jest na lice czy na jakimś układzie elektronicznym.
Dodam tylko jeszcze że inne zegary działają nawet zegarek na obrotomierzu również.
Jeśli ktoś się z tym spotkał napiszcie thx.
Problem z Prędkościomierzem
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- Paweł Marek
- V.I.P.
Jestem zielony w tych sprawach czy mógłbyś rozszerzyć tzn. muszę wjechać na kanał i jak to mniej więcej wygląda a jeśli jest uszkodzone to jak to rozpoznam.Paweł Marek pisze:najpierw zobacz na wtyczkę czujnika prędkości w skrzyni biegów (nie ma linki w Mk3)
Cierpliwość jest drzewem, które ma gorzkie korzenie ale słodkie owoce.
-
- Wamia Mazury
- Auto: Golf V
- Silnik: BKC
- Kontakt:
nie musisz, jest u góry na skrzyni biegówtaurus06 pisze:muszę wjechać na kanał
[ Dodano: 02 Sie 2009 20:19 ]
zdejmij kostkę i zobacz czy nie zasniedziała, wyczyść załuż spowrotem i zobaczysz czy pomoże, jak nie pomoże to do wymiany ten impulsator na który jest założona ta kostkataurus06 pisze:a jeśli jest uszkodzone to jak to rozpoznam.