Alumfelgi golf III
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Alumfelgi golf III
witam, chce kupic alumfelgi z oponami o rozmiarze 195/45/15 ET37 i tu moje pytanie czy beda one pasoawaly do mojego golfa?? chodzi mi o te ET37 bo gosc co mam od niego kupic te felgi mowi ze im wieksze ET tym bardziej wystaje kolo a mi sie caly czas wydawalo ze jest odwrotnie ze bardziej sie chowa, nawet tutaj gdzies na forum byla o tym dyskusja, to jak z tym ET jest dokladnie i czy beda mi pasowaly te fele nie ocierajos przy skretach o nadkole ??
dzieki za odpowiedz i pozdrawiam wszystkich
dzieki za odpowiedz i pozdrawiam wszystkich
- Wojtes3mkIII
- Ma gadane
- Kontakt:
- TUTENHAMON
- Forumowy spamer :)
Alumfelgi golf III
szerokość to 7 cali i sie dowiedzialem ze maja pierscienie centrujące zeby weszly na golfa, i jeszcze pytanie czy nie bedzie mnie oszukiwal przedkościomiesz ?? bo powinny byc 195/50/15 a te maja profil 45
różnica średnic jest zalecana max2% dopuszczalna jest max4% ty masz 3,4 % wiecej info znajdziesz tu: http://www.opony.com.pl/opony/opony_zam ... eField.y=4
Są auta i są VolksWageny
Re: Alumfelgi golf III
wiec jak 7 cali to bedzie ok, roznica wysokosci nie jest tak duza, przy predkosci faktycznej 100km/h bedzie pokazywał 96,5 km/hMartinez pisze:szerokość to 7 cali i sie dowiedzialem ze maja pierscienie centrujące zeby weszly na golfa, i jeszcze pytanie czy nie bedzie mnie oszukiwal przedkościomiesz ?? bo powinny byc 195/50/15 a te maja profil 45
- TUTENHAMON
- Forumowy spamer :)