Podłokietnik w mk2
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Podłokietnik w mk2
Witam.
Czy do mk2 wejdzie mi standardowy podłokietnik, jeden z takich które są sprzedawane na allegro? Sprzedawca pewnie powie mi że wejdzie, ale wolałbym znać opinie użutkowników.
Pozdrawiam
Czy do mk2 wejdzie mi standardowy podłokietnik, jeden z takich które są sprzedawane na allegro? Sprzedawca pewnie powie mi że wejdzie, ale wolałbym znać opinie użutkowników.
Pozdrawiam
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
ja kupiłem i sprzedałem na allegro to chała ale zalezy jaki ja miałem niby uniwersalny
no a jak opchnąłem to sobie zrobiłem sam w moim glfie 3 z omegi B pasuje jak ulał tylko troszke pracy trzeba było wsadzic . mały szkic pare cieć które porem okleiłem skórą mocowania i jjuz . jeden dzień roboty koszt 25 zł za skóre + wkrety + zaślrepki + checi swych rąk i umysłu ty tez tak mozesz zrobić
no a jak opchnąłem to sobie zrobiłem sam w moim glfie 3 z omegi B pasuje jak ulał tylko troszke pracy trzeba było wsadzic . mały szkic pare cieć które porem okleiłem skórą mocowania i jjuz . jeden dzień roboty koszt 25 zł za skóre + wkrety + zaślrepki + checi swych rąk i umysłu ty tez tak mozesz zrobić
Uniwersalne podłokietniki z Allegro nie pasują do MKII...
W MKII między fotelami jest od około 10cm do 13 cm wolnego miejsca...
A na Allegro są podłokietniki od 13 do 15cm...A co za tym idzie:
Jeśli masz w Golfie 13 cm między fotelami i kupisz podłokietnik szeroki na 13 cm do niestety trzeba się liczyć z tym, że nie pójdzie regulować oparcia foteli :/
Pozdrówki
W MKII między fotelami jest od około 10cm do 13 cm wolnego miejsca...
A na Allegro są podłokietniki od 13 do 15cm...A co za tym idzie:
Jeśli masz w Golfie 13 cm między fotelami i kupisz podłokietnik szeroki na 13 cm do niestety trzeba się liczyć z tym, że nie pójdzie regulować oparcia foteli :/
Pozdrówki
pomysl ekstremalny... pilka np do siatki bo ma odpowiednia wielkosc
1 od ilosci powietrza zalezy komfort oparcia
2 rozne kolory oraz faktury obicia
3 latwo zdemontowac
4 idealnie pasuje
5 wzbuza zachwyt i jak narazie kazdy jest w szoku.. jakie to wygodne:):)
____________________pozdrawiam
PS pomysl powstal kiedy jechalismy pelnym autem na wakacje..naprawde nie bylo gdzie wcisnac tej pileczki:)
1 od ilosci powietrza zalezy komfort oparcia
2 rozne kolory oraz faktury obicia
3 latwo zdemontowac
4 idealnie pasuje
5 wzbuza zachwyt i jak narazie kazdy jest w szoku.. jakie to wygodne:):)
____________________pozdrawiam
PS pomysl powstal kiedy jechalismy pelnym autem na wakacje..naprawde nie bylo gdzie wcisnac tej pileczki:)
Ostatnio zmieniony wt sty 31, 2006 08:19 przez rafekde, łącznie zmieniany 2 razy.
SPRZEDAM 4 opony letenie VREDESTEIN 185/60 R14 MODEL HI-TACK z czarnymi felgami stalowymi do golfa
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
heh to chyba najpopularniejsza tapicerka moja mama w swoim turbo-dizlu ma taka moj dziadek w swoim 1.6 benzynowym ma taka i moj znajomy w swoim 1.8 tez przez przypadek ma taka tapicere:)
a to ja jeszcze dwa zdjecia dowale:P
a to ja jeszcze dwa zdjecia dowale:P
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
SPRZEDAM 4 opony letenie VREDESTEIN 185/60 R14 MODEL HI-TACK z czarnymi felgami stalowymi do golfa
piłka jest elementem mobilnym:P jak zapinam pasy czy dostrajam fotele lekko modyfikuje jej pozycje to samo przy zaciagnieciu recznegoDeacon pisze: pilka nie leci w kosmos jak zaciagasz reczny?? i jest nadmuchana na maxa??
nie, nie nie pompuje na maksa, cenie sobie komfort:P jest napompowana na "vw passata" full wygoda
_______________________pozdrawiam
PS zawsze chcialem miec "JETTA FRONT" moze sie tej wiosny skusze kto wie