kabelek w mk2 gaznik 2e2
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
oki jush biegne zobvaczyc co i jak wyglada tam pod maska
[ Dodano: Nie Sty 29, 2006 21:43 ]
no i faktycznie udalo siem misiek10111, masz umnie browara tylko przyjedz do lodzi :] u mnie trooszke inaczej to wygladalo ale faktycznie bylo cos taka srubka jakby miedziana z urwanym tatuskiem - on tkwil w mamusi:] na kabelku ale jakos tego neizauwazylem a tak w ogole to co on robi i co moze powodowac jego odlaczenie?
[ Dodano: Nie Sty 29, 2006 22:11 ]
no i faktycznie udalo siem misiek10111, masz umnie browara tylko przyjedz do lodzi :] u mnie trooszke inaczej to wygladalo ale faktycznie bylo cos taka srubka jakby miedziana z urwanym tatuskiem - on tkwil w mamusi:] na kabelku ale jakos tego neizauwazylem a tak w ogole to co on robi i co moze powodowac jego odlaczenie?
[ Dodano: Nie Sty 29, 2006 21:43 ]
[ Dodano: Nie Sty 29, 2006 22:11 ]
[url=http://www.spritmonitor.de/en/detail/176151.html][img]http://images.spritmonitor.de/176151.png[/img][/url]
jężeli Ci chodzi o podgrzewacz to on służy do podgrzewania kanału zubożania/wzbogacania mieszanki, ma on zapobiegać oblodzrniu gażnika, uszkodzenie tago podgrzewacza objawia sie tym ze w porze zimowej silnik pracuje nieregularnie w fazie rozgrzewania lub nierozgrzany się zatrzymuje, ja to właśnie mam uszkodzone tak jak na zdjęciu widziałeś i takie objawy mam, ale dzisiaj ma do mnie przyjść przesyłeczka ze sprawnym podg. to sobie zamontuję i będie gitpreker20 pisze:no i faktycznie udalo siem misiek10111, masz umnie browara tylko przyjedz do lodzi :] u mnie trooszke inaczej to wygladalo ale faktycznie bylo cos taka srubka jakby miedziana z urwanym tatuskiem - on tkwil w mamusi:] na kabelku ale jakos tego neizauwazylem a tak w ogole to co on robi i co moze powodowac jego odlaczenie?
Ostatnio zmieniony pn sty 30, 2006 20:11 przez misiek, łącznie zmieniany 2 razy.
...