Regulacja drzwi
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Regulacja drzwi
witam gdzies mi kiedys przemknelo cos o regulacji drzwi w mk3 ale z tamtego opisu wynikalo ze jest jakas sruba do regulacji ale jej nie znalazlem.
Moje drzwi opadlu ok 0.5 cm w stosunku do pierwotnego polozenia czy i w jaki sposob moge je podniesc?
Moje drzwi opadlu ok 0.5 cm w stosunku do pierwotnego polozenia czy i w jaki sposob moge je podniesc?
Ostatnio zmieniony wt cze 10, 2008 12:58 przez BruceLee30, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Master
-
- Forum Master
hehe
tak sie sklada, ze bylem wczoraj u mechanika i mialem "prostowane" moje drzwiczki. Wczesniej chcialem zrobic to samemu i szukalem wszedzie tej magicznej srubki tak jak wy nie znalazlem, a mechanik stwierdzil, ze ta srubka jest, ale sluzy ona do minimalnych korekt, ze to normalne ze blacha sie wygina i trzeba ja wyprostowac . Po czym patrze a on chwyta moje drzwiczki i szarpie za nie ile sily wlezie do gory golfik chodzil jakby mial hydraulike zalozona W kazdym razie wszystko jest ok, samochod zyje, a drzwiczki zamykaja sie bardzo ladnie i lekko.
Takze panowie nie szukac zadnych srubek, tutaj liczy sie sila miesni hehe
pozdrawiam
Takze panowie nie szukac zadnych srubek, tutaj liczy sie sila miesni hehe
pozdrawiam
- SEBASTIANVW
- WOLFSBURG EDITION
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt: