1,8 ABS numer pinu w zlaczu ecu masy sondy lambda
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
1,8 ABS numer pinu w zlaczu ecu masy sondy lambda
Witam! chcialbym sie dowiedziec do jakiego nr pinu we wtyczce ECU idzie kabel masowy ktory znajduje sie przy kolektorze wydechowym potem wchodzi do kostki od sondy lambda (sonda jednoprzewodowa) a nastepnie do sterownika? Pytam dlatego bo ja ten kabel przy samej wtyczce ECU mam uciety i nie widac gdzie on byl. Bardzo prosze o pomoc. zaznaczam ze w ksiazce od golfa nie ma pokazane do ktorego nr powinien wejsc. jest tylko do momentu kiedy kabel sygnalowy wchodzi w jeden oplot wlasnie z ta masa i jest tylko nr pinu sygnalu a numeru masy nie ma:(
- Paweł Marek
- V.I.P.
jeśli to sonda jednoprzewodowa to o ile wiem to jest ekran i nie jest podpięty do sterownika tylko do masy nadwozia, ale w którym miejscu nie wiem, zresztą tak jak schemaciku, - kabel z kółeczkiem otaczającym kabel sygnałowy
Ostatnio zmieniony śr lip 22, 2009 08:05 przez Paweł Marek, łącznie zmieniany 1 raz.
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.