CZY RECZNIE MOZNA COFNAC PRZEBIEG W GOL 3
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Drodzy koledzy czytam i stwierdzam jedno chyba doloze mu jeszcze ze 400tys chcialem sobie podnies morale ze jezdze golfikiem z przebiegiem 170tys i na tyle wyglada a wy na mnie suchej nity podejzewam ze kazdy z was chcialby miec jak naj mniej nie sprzedaje bryki po prostu ona mnie kreci wiem ze to nie dziewica b0 ma 14lat ale ciagnie *#cenzura#*....nsko pozdro bez urazy
-
- Użytkownik
- Kontakt:
Też kiedyś stworzyłem identyczny post miałem najechane 230TKM (teraz mam 234TKM), doszedłem do wniosku (za sprwą forumoiczów POZDRO) że nie ma po co cofać licznika - też chciałem dla siebie..... teraz powiem tylko jedno - chwale się tym przebiegiem i stanem w jakim jest silnik !!! Druga spr jeżeli ktos zna sie na samochodach to na przebieg nie patrzy tylko na stan w jakim samochód sie znajduje (i to jest chyba jasne) A 3 sprawa jest taka (przypomnie też chciałem cofnąć dla siebie) teraz już wogule na to nie patrze..... POZDRO
Był Golf MK3, było Polo 6N, a teraz mam Lwa :)