Problem z zidentyfikowaniem
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
Problem z zidentyfikowaniem
Witam mam VW Corrado ze Swapem silnika z Mk3 2.0 16 v ABF i mam taki problem pierwsza sprawa - od czego są kabelki pokazane na zdjęciach , mało się znam a uważam , że chyba raczej powinny być podłączone .
Druga sprawa co jest odpowiedzialne za obroty , bo np. jeżeli trzymam gaz tak koło 3 tyś/obr i tak cały czas np. podczas jazdy to przerywa i strasznie nierówno chodzi . Również jak się mocniej chce przygazować to na początku go zatyka .
Proszę bardzo o pomoc
a więc tak
Na 1 zdjęciu masz zaznaczony czujnik temperatury płynu chłodzącego , do tego musisz znależć wtyczkę kwadratową 4 pinową
Drugim zdjęciem się nie musisz przejmować bo ja również nie mam podłączonego tego kabelka i nie był nigdy podłączony, prawdopodobnie jest od klimy ( której ja akurat nie mam )
z 3 zdjęciem Ci nie pomogę
natomiast na 4 zdjęciu masz zawór podcisnienia i musisz do niego podłączyć wtyczkę 2 pinową
Pozdrawiam
Na 1 zdjęciu masz zaznaczony czujnik temperatury płynu chłodzącego , do tego musisz znależć wtyczkę kwadratową 4 pinową
Drugim zdjęciem się nie musisz przejmować bo ja również nie mam podłączonego tego kabelka i nie był nigdy podłączony, prawdopodobnie jest od klimy ( której ja akurat nie mam )
z 3 zdjęciem Ci nie pomogę
natomiast na 4 zdjęciu masz zawór podcisnienia i musisz do niego podłączyć wtyczkę 2 pinową
Pozdrawiam