Problem jest taki że w trakcie jazdy, znika mi podświetlenie deski rozdzielczej, pozycyjne z tyłu i z przodu.
Światła mijania, kierunkowskazy, stop i wsteczny działają. Przejżałem wszystkie bezpieczniki i są dobre, ale może ktoś wie który nr bezpiecznika jest za to odpowiedzialny, może jakiś przekaźnik, styki we włączniku świateł. Nie wiem nawet gdzie szukać, dlatego proszę o wszystkie wskazówki, kolory kabli itd
Golf 3 TDI 94r silnik 1z
MK3 TDI Gaśnie podświetlenie deski rozdzielczej,pozycyjne...
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Gadatliwa bestia
- Lokalizacja: był Śląsk - Katowice, Mysłowice jest Poznań okolice
- Kontakt:
- mareksilver
- Nowicjusz
- Kontakt:
- Zico63b
- Mistrz KieroVWnicy
Te układy rozdzielają się we wtyku wyłącznika głównego świateł, dalej nie idą razem więc tylko we wtyku może coś sie dziać.
Bezpieczniki dla każdej strony pozycyjnych i dla podświetleń są osobne czyli jak poprzednio: to nie one.
Co do podświetleń jest jeszcze jedna możliwość: regulator jasności podświetlenia i jego wtyczka, to jest część głównego wyłącznika, taka mała wtyczka też z tyłu.
Bezpieczniki dla każdej strony pozycyjnych i dla podświetleń są osobne czyli jak poprzednio: to nie one.
Co do podświetleń jest jeszcze jedna możliwość: regulator jasności podświetlenia i jego wtyczka, to jest część głównego wyłącznika, taka mała wtyczka też z tyłu.
-
- Gadatliwa bestia
- Lokalizacja: był Śląsk - Katowice, Mysłowice jest Poznań okolice
- Kontakt: