Problem z pilotem
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Problem z pilotem
Witam otóż mam taki dylemat i nigdzie nie mogę znaleść konkretnej odpowiedzi. A mianowicie chce wymienić baterie w pilocie poneiważ działa juz tak słabo,że mam czasami problem żeby otworzyć auto z odległości pół metra. Polo 6N2 z alarmem fabrycznym. Czy mogę poprostu zmienić baterie czy czasem później nie będe musiał zakodować jakoś kluczyka nei chciałbym mieć z tym później kłopotu dodam że mam tylko JEDEN kluczyk. Dziękuje za odpowiedż
Kluczyk mam zwykły ( nie scyzoryk ) dzisiaj kupie baterie i wymienie o jutro napisze co z tego wyszło. dziękiJanosik pisze:Kluczyk masz zapewne typu scyzoryk
Jezeli tak to wymien poprostu baterie nic sie nie rozkoduje
Jak nie bedziesz wiedzial jak to daj znac
No chyba ze to wina alarmu stwierdzisz to po wymianie baterii
Bateria 4,99 zł plus wymiana która zajeła mi może z 5 minut i pilot działa o niebo lepiej z 10 metrów chwyta bez większych kłopotów ale dobiero teraz zauważyłęm ze trzeba wcisnąc guzik całym kciukiem bo w innym przypadku czasami nie otwiera, od taka ciekawostka ale w końcu to fabryczny alarm.Janosik pisze:Aha no wymiana bateri nie powinna nic zaszkodzic ewentualnie pomoc i nie musisz sie o nic bac. No chyba ze to wina alarmu to juz grubsza sprawa i trzeba bedzie grzebac glebiej