Demontaż klamki pasażera
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Demontaż klamki pasażera
Witam, częściej czytam to forum niż się wypowiadam, ale po przeczytaniu kilkunastu postów nadal nie wiem co zrobić. Wszystko dotyczy wyjęcia klamki pasażera w Golfie mk4 wersja 3d. Dokładniej mam problem z wyjęciem tej małej obudowy która pozostaje nie ruchoma gdy pociąga sie za klamke. Dodam, że nie mam w niej zamka tzn jest cała carna plastikowa. Wykręcałem tego torxa pod zaślepką z boku drzwi, na max wychylonej klamce, ale i tak nie chce ani drgnąć, szkoda mi auta aby podważać to śrubokrętem zapierając o drzwi, więc liczę na pomoc bardziej doświadczonych użytkowników. Z góry dziekuje za pomoc.
w Tuningu jak w sexie liczy się jakość, a nie ilość :)
Dzięki za pomoc, w dzień spróbuje czy uda sie wypchnąc to przez przelotke, ale jesli sie nie myle to własnie zeby zdjąć całą blache z drzwi to trzeba wyjac klamke, odkręcić dwie śruby M8 i dopiero zdjąć blache ... chyba że się myle. A mi właśnie zalezy na zdjęciu całej blachy z prowadnicami el. szyb bo jednen plastik pękł i szyba wpadła w drzwi.
w Tuningu jak w sexie liczy się jakość, a nie ilość :)