cos stuka przy ruszaniu.
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
cos stuka przy ruszaniu.
witam!
od jakiegos czasu cos stuka przy lewym kole... ale tylko jak ruszam...
dodam że kończy mi się sprzęgło...cieżko mi tez powiedziec czy to przy kole czy pod maską od lewej strony..
czy to wina sprzęgła czy jakies gumy do wymiany...
dzieje mi się to tylko i wyłącznie przy ruszaniu i tez nie za każdym razem.
aha zeby nie zakładac nowego tematu...
klamka zewnętrzna od strony kierowcy.. trzeba docisnąc zeby otworzyc.. cięzko się otwiera drzwi...
klamka wyrobiona i do wymiany czy cos innego?
lepiej ori ze szrotu? czy zamiennik?
pozdrawaiam!
od jakiegos czasu cos stuka przy lewym kole... ale tylko jak ruszam...
dodam że kończy mi się sprzęgło...cieżko mi tez powiedziec czy to przy kole czy pod maską od lewej strony..
czy to wina sprzęgła czy jakies gumy do wymiany...
dzieje mi się to tylko i wyłącznie przy ruszaniu i tez nie za każdym razem.
klamka zewnętrzna od strony kierowcy.. trzeba docisnąc zeby otworzyc.. cięzko się otwiera drzwi...
pozdrawaiam!
Ostatnio zmieniony sob lip 04, 2009 22:00 przez Gallus, łącznie zmieniany 1 raz.
- Michał_1977
- _
- Auto: Golf mk2 (ARL)
Golf mk5 (BKD)
Audi A3 8L (ASZ)
Audi A3 8P (BMM) - Silnik: Zły!
- Kontakt:
Re: cos stuka przy ruszaniu.
ojciec ma jettke nawet z tym samym silnikiem co Ty:) a w sprawach klamek jest specjalistą
lewą tylną już 2 razy wymieniał a przednią kierowcy już 3! za każdym razem nowy zamiennik. Lepiej kupić ori na szrocie jak tylko pozornie oszczędzać
ojciec ma jettke nawet z tym samym silnikiem co Ty:) a w sprawach klamek jest specjalistą
lewą tylną już 2 razy wymieniał a przednią kierowcy już 3! za każdym razem nowy zamiennik. Lepiej kupić ori na szrocie jak tylko pozornie oszczędzać