wymiana swiec??????
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
pawelcast
- Nowicjusz

- Kontakt:
wymiana swiec??????
witam wszystkich przymierzem sie do wymiany swiec ale widze ze to nie jst takie latwe bo swiece znajduja sie pod korektorem i teras mam problem czy da sie je samemu wymienic czy musi to zrobic fachowiec bo z tego co wiem korektora lepiej nie dotykac co myslicie otym?? ma ktos jakie rady dlamnie z gory dziekuje
Re: wymiana swiec??????
pawelcast pisze:witam wszystkich przymierzem sie do wymiany swiec ale widze ze to nie jst takie latwe bo swiece znajduja sie pod korektorem i teras mam problem czy da sie je samemu wymienic czy musi to zrobic fachowiec bo z tego co wiem korektora lepiej nie dotykac co myslicie otym?? ma ktos jakie rady dlamnie z gory dziekuje
Raczej CI nikt nie pomoże, bo nie wiemy nawet jaki masz silnik, "highl" jest to raczej wersja wyposażenia, a nie kod silnika...
Ostatnio zmieniony śr cze 24, 2009 12:41 przez Jazz_Blue, łącznie zmieniany 1 raz.
Witam jak myślę to chodzi o diesla ja w swoim SDI sam wymieniałem i robiłem to też pierwszy raz podkręcałem wszystko i już , narazie już prawie rok i niema problemu. Tylko ja potrzebowałem długiego klucza nasadowego(dokładnie mówiąc rurkowego) do wykręcenia świec a tak to żadna filozofia jeśli wszystko skręcisz na swoje miejsce.
Po wejściu w profil jest: 2 litry 116ps.
Kolega pomylił rubryki wyposażenia i silnika..
Kolega pomylił rubryki wyposażenia i silnika..
. . . . . . . . . . MOJA BYŁA GOLFINA . . . . . . . . . . . . . MOJA OBECNA JETTA . . . . . . . . . .