tak jak w temacie czy tłumik od golfa IV 1.8 i octavii 1.8 pasuje do toledo II 1.8 ?
czy tłumik od golfa IV 1.8 pasuje do toledo II 1.8 20V ?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
czy tłumik od golfa IV 1.8 pasuje do toledo II 1.8 20V ?
witam
tak jak w temacie czy tłumik od golfa IV 1.8 i octavii 1.8 pasuje do toledo II 1.8 ?

Jeśli jest to tłumik od Golfa IV kombi to pasuje.adamo122 pisze:czy tłumik od golfa IV 1.8 i octavii 1.8 pasuje do toledo II 1.8 ?
Od Octavii też pasuje. I jeszcze pasuje od Bory.
Od Golfa IV w hatchbacku nie pasuje.
Golf IV hatchback ma taki sam tłumik jak Audi A3 i Seat Leon.
Nie kolego, od malucha nie pasuje.. Polecam troszkę poczytać o specyfikacji części do grupy VAG..edzio pisze:a od malucha ?
HeHenaprawa sterowników silnika,liczników, airbag ,chiptuning , itp......
. . . . . . . . . . MOJA BYŁA GOLFINA . . . . . . . . . . . . . MOJA OBECNA JETTA . . . . . . . . . .
Oczywiście (bo teraz dopiero zobaczyłem, że nie określiłeś który tłumik) miałem na myśli tłumi końcowy.adamo122 pisze:ok dzięki bardzo
Tłumiki środkowe są we wszystkich w/w autach takie same
. . . . . . . . . . MOJA BYŁA GOLFINA . . . . . . . . . . . . . MOJA OBECNA JETTA . . . . . . . . . .
dokładnie chodziło mi o tłumik końcowy, także bede szukać do bory/octavii bo większy wybór niż konkretnie do toledoKamel pisze:Oczywiście (bo teraz dopiero zobaczyłem, że nie określiłeś który tłumik) miałem na myśli tłumi końcowy.adamo122 pisze:ok dzięki bardzo
Tłumiki środkowe są we wszystkich w/w autach takie same