OLEJ CASTROL MAGNATEC DIESEL 10W40 ?? czy dobry
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
OLEJ CASTROL MAGNATEC DIESEL 10W40 ?? czy dobry
OLEJ CASTROL MAGNATEC DIESEL 10W40 dobry taki olej do diesla Do MKII TD SB >?? jest to pół syntetyczny
Ostatnio zmieniony pn cze 22, 2009 11:05 przez palel33, łącznie zmieniany 1 raz.
moj wolnossacy ropniak od kilku lat ( od nowosci ) do 100kkm smigal na Mobilu Super M 15W/40 zmieniany regularnie co 7500-8000km ale ostatnio przerzucilem sie na Lotosa Mineralnego ( kiedys w innym aucie uzywalem polsyntetyka przez kilka lat i silnik mial sie swietnie ) i jak narazie roznicy nie widze jak bylo tak jest od wymiany do wymiany zadnych dolewek, zadnych wyciekow
a tak przy okazji co do oleju i ja mam drobne zapytanie czy w waszych ropniakach tez olej jest czarny zaraz po wymianie, to normalne? w benzyniaku zawsze od wymiany do wymiany wygladal niemal jak swiezo wlany. Na Mobilu jak i Lotosie zaraz po wymianie doslownie 50-100km i olej czarny jak smola jak bym nie wymienial tez tak macie czy mam szukac drugiego auta
a tak przy okazji co do oleju i ja mam drobne zapytanie czy w waszych ropniakach tez olej jest czarny zaraz po wymianie, to normalne? w benzyniaku zawsze od wymiany do wymiany wygladal niemal jak swiezo wlany. Na Mobilu jak i Lotosie zaraz po wymianie doslownie 50-100km i olej czarny jak smola jak bym nie wymienial tez tak macie czy mam szukac drugiego auta
lmb4020, w ropniaku czarny olej po wymianie to norma więc nie masz się czym przejmować
Avant S4-line + in progress....
290 KM @ 535 Nm // GTB2260vzk // BIG FMIC // HF100 // TIP // DP 2,75" // Sportec Mono 10 // 320/288 // Gwint KW
290 KM @ 535 Nm // GTB2260vzk // BIG FMIC // HF100 // TIP // DP 2,75" // Sportec Mono 10 // 320/288 // Gwint KW