halogeny

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

Awatar użytkownika
thomson
Nowicjusz
Nowicjusz

halogeny

Post autor: thomson » ndz sty 22, 2006 10:14

witam chce załozyc halogeny do mojego golfika mk2 mam oczywiscie szerokie zderzaki tylko w miejscu gdzie powinny byc orginalne halogeny nie ma zadnych dziur jest to zderzak bez opcji na halogeny i teraz właśne pytanie jesli kupie swiatła orginalne do szerokiego zderzaka i jak wytne dziury czy beda sie te halogeny tam trzymac ?? a ijeszcze myslałem aby zakupic halogeny bardzie prostokątne takie aby były waskie i je wpasowac w zderzak tam gzie jest ta szpara na dole ???pomózcie

Deacon
Kalinowa Mad Driver
Kalinowa Mad Driver
Kontakt:

Post autor: Deacon » ndz sty 22, 2006 23:20

halogeny przykreca sie takim specjalnym uchwytem do belki pod zderzakiem, wiec jak wytniesz dziury, wsadzisz halogeny i przykrecisz do belki to sie bedzie trzymalo :) co do drugiego pytania: tez o tym mysle, ale nie wiem jak to bedzie wygladalo :) slyszalem tez, ze takie halogeny za 60-70zl co na allegro mozesz kupic to sie do niczego nie nadaja ale ja tam nie wiem :)

Klub Miłośników Fiata Pandy www.pandaclubpolska.pl

Awatar użytkownika
barteKKK03
V.I.P.
V.I.P.

Post autor: barteKKK03 » pn sty 23, 2006 08:55

a co do tych halogenów na dole to musisz uważać czy nie będą za nisko (za blisko ziemi) bo jest ustawowo ustalona powierzchnie gdzie mogą być zastosowane i stróże prawa moa sie przyczepuić

bodzio_j
Lord GTI
Lord GTI
Kontakt:

Post autor: bodzio_j » pn sty 23, 2006 09:23

a co do tych halogenów na dole to musisz uważać czy nie będą za nisko (za blisko ziemi) bo jest ustawowo ustalona powierzchnie gdzie mogą być zastosowane i stróże prawa moa sie przyczepuić
Nie powini. Halogeny p/mgielne montuje się jak najniżej, ważniejsza jest odlagłość od krawędzi auta.

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”