Glowica??Czy bedzie pasowala z......
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Glowica??Czy bedzie pasowala z......
Witam!POsiadam silnik z Aaudi zalozony w golfie 1.6 RN,mam juz slaba glowice : ( ale posiadam druga z scirocco mk1 1.6 tylko czy one beda pasowac? ta z audi ma inne wyjscie z chlodnicy w innym miejscu czy reszta kanalow tez tak ma???niemam do czego porownywac a niechce niepotrzebnie narobic sobie klopotu i pracy!!POZDR
GPwariat
- barteKKK03
- V.I.P.
-
- Ma gadane
Silnik w moim golfie z audi 1989r 1.6 kod silnika RN! tem z scirocco silnik 78r czy cos kolo tego glowica jest na bank z scirocco MK1 1.6 cos czuje ze niebdzie pasowal ale lepiejsie upewnic POZDR!
[ Dodano: Pon Sty 23, 2006 17:45 ]
wie ktos moze z czego jest glowica o oznaczeniu 026103373Q ???? PILNIE potrzebuje inf
[ Dodano: Pon Sty 23, 2006 17:45 ]
wie ktos moze z czego jest glowica o oznaczeniu 026103373Q ???? PILNIE potrzebuje inf
GPwariat
-
- Ma gadane
Właśnie przeszukiwałem 026 103 373F.. Ale 'Q'.. montowana była w Audi typu 89 (silnik 1.. Znalazłem polską stronę, opisana była podobna konfiguracja w działającym samochodzie.. Czyli.. Zadziała..
Ogólnie mówiąc burdel na kółkach.. ale jeździ
ps. Jutro idę sprawdzać, czy mam na pewno silnik zgodny z papierami.. Bo w końcu na przeglądzie nie mogli się połapać o co chodzi (bo mam typ JK/JKA cokolwiek by to znaczyło!)
Ogólnie mówiąc burdel na kółkach.. ale jeździ
ps. Jutro idę sprawdzać, czy mam na pewno silnik zgodny z papierami.. Bo w końcu na przeglądzie nie mogli się połapać o co chodzi (bo mam typ JK/JKA cokolwiek by to znaczyło!)
jesli kola razrzadu maja takie same to tak
jak nie to zamien kolo i powinno ruszyc - juz wiele glowic mieszalem od roznych VW i sie udawalo bo VW robi wszystko podobne skoro to 1,6 i to to sadze ze tez sie uda
oczywiscie porownaj przyloczenia kolektor ssacy wydechowy i kroce plynu chlodniczego zakladam ze to oceniles ze pasuje tylko bytasz czy silnik zadziala
pozdrawiam
jak nie to zamien kolo i powinno ruszyc - juz wiele glowic mieszalem od roznych VW i sie udawalo bo VW robi wszystko podobne skoro to 1,6 i to to sadze ze tez sie uda
oczywiscie porownaj przyloczenia kolektor ssacy wydechowy i kroce plynu chlodniczego zakladam ze to oceniles ze pasuje tylko bytasz czy silnik zadziala
pozdrawiam