golf 3 problem
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
golf 3 problem
witam Otoz mam taki maly problem z moim golfem poniewaz dzis jechalem i zaczelo mi sie cos dymic w srodku wiec stanelem zgasilem auto poczekalem obczailem ze sie dymi zza radia i chcac znow odpalic odpalil na chwilke po czym zgasl i tak sie dzieje caly czas... Panowie wiecie moze co to moze byc?
witam co sie okazalo... padl jakis tam komputerek od immobilizer'a i dlatego sie tak dzialo i po ominieciu tego wszystko jest ok.
Korzystajac z sytuacji nie tworzac nowego tematu powiecie mi jak sie wymienia zarowki w golf 3 kombi 97r.? to prawda ze trzeba rozbierac poowe plastikow ktore znajduja sie w bagazniku?
Korzystajac z sytuacji nie tworzac nowego tematu powiecie mi jak sie wymienia zarowki w golf 3 kombi 97r.? to prawda ze trzeba rozbierac poowe plastikow ktore znajduja sie w bagazniku?
wystarczy odsunac wykladzine bagaznika z tylu a potem wyjac wklad lampy, ma 2 zatrzaski, u gory i na dole... ot i cala filozofia....tejko pisze:witam co sie okazalo... padl jakis tam komputerek od immobilizer'a i dlatego sie tak dzialo i po ominieciu tego wszystko jest ok.