Mam lekko wybite krzyżaki Kardana w łączniku drążka kierownicy, pasuje wymienić, bo stukają

Odpadł by niemile widziany koszt zakupu...
Pozdrawiam, V.
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Wiesz co, niegłupi pomysł!GTomek pisze:możliwe że pasują ale podjedz do jakiegoś sklepu z częściami i spaytaj o to jak do MKI i spytaj czy pasuje od MKII powiedz że słyszałeś że są lepsze ja kiedyś podobne kity wstawiałem i sprawdzałem czy np. pasuje to coś o co pytałem do mnie z innego wózka
Witam.Tomasz Żaguń pisze:Jak pamiętam to kosztuje w aso coś około1000 plnwięc..... a czy napewno wiesz że on Ci padł ten drążek
????
Co ja z tym miałemale sprawdż to a jak będzie to co mówie to musimy wychlapać
.pozdro
Witam.czyś pisze:było kilka rodzajów tych łączników zależnie od daty produkcji i wersji auta, zwłaszcza tej części, która łączy się z przekładnią kierowniczą, chodzi m. in. o średnicę śruby zaciskającej wieloklin, bo w pewnym momencie zwiększyli jej średnicę, o ile dobrze pamiętam. I jest kilka wersji tej części.
Najpierw faktycznie sprawdź łożyska, bo u mnie w passacie też kolumna lata i brzęczy na dziurach, a łączniki są dobre.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 59 gości