prosze pomoc - migajace swiatla awaryjne
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
prosze pomoc - migajace swiatla awaryjne
witam. mam powazny problem , kiedzy dzisaj podszedlem do auta chcialem otworzyc auto z kluczyka (przycisk na klucYku -dioda miga ale nie otwiera) nie zadzialalo , wiec musialem otworzyc reczne( ) . kiedy odpalilem zaczely mrykac awaryjne i tak przez 20 sekund mrugaja i 10 sekund przerwy i tak bez przerwy. prosze o pomoc bo jestem obecnie w niemczech a pojutrze mnie czeka 1100 km do polski.
jedinio
- chmurapawel
- Gadatliwa bestia

- Kontakt:
kolego to wszystko chyba jest w module komfortu jeśli go posiadasz, najlepiej podłacz pod vaga i sprawdz czy nie ma bledów w module komfortu.
Kierunki mrygaja bo nie wyłaczyłeś alarmuy, chociaż oryginalny alarm powinien sie wyłaczyć wraz z otwarciem zamka
Sprawdz jeszcze bezpieczniki bo moze sie któryś zjarał i przez to coś głupieje
Kierunki mrygaja bo nie wyłaczyłeś alarmuy, chociaż oryginalny alarm powinien sie wyłaczyć wraz z otwarciem zamka
Sprawdz jeszcze bezpieczniki bo moze sie któryś zjarał i przez to coś głupieje
Ostatnio zmieniony wt cze 09, 2009 10:38 przez chmurapawel, łącznie zmieniany 1 raz.
- Paweł Marek
- V.I.P.

witam. bezpieczniki mam wszystkie dobre. niestety nie mam mozliwosci podpiecie bo jestem w niemczech. wiec wyciaglem bezpiecznik 17 od migaczy i tak spobuje dojechac do polski. w polsce bede musial cos z tym pokombinowac.
jesli chodzi o kluczyk - to w kluczyku jest przycisk i on ma w sobie diode , ktora swieci na czerwono jak nacisne przycisk
jesli chodzi o kluczyk - to w kluczyku jest przycisk i on ma w sobie diode , ktora swieci na czerwono jak nacisne przycisk
jedinio