2E elektryka
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
2E elektryka
Witam wszystkich. Mam prośbę wrzuciłem właśnie silnik od toledo 93 2E z całą wiązkom. Kable mam już pociągnięte ale skrzynkę mam pustą i nie wiem gdzie jakie przekaźniki idą proszę o zdjęcia skrzynki od 2E z mkIII. Mam jeszcze jedno pytanie, do licznika mam jedną wtyczkę czy licznik od golfa mkIII podejdzie pod tą wtyczkę od seata. Dziękuję za odpowiedzi i Pozdrawiam
tu masz foto skrzynki z golfa gti 2e 8V 92 rok. na bezpieczniki nie patrz bo sa ulozone kolorami ale przekazniki sa tak jak maja byc.
[ Dodano: 07 Cze 2009 11:20 ]
licznik podejdzie ale ten co byl z aucie z ktorego silnik masz teraz w swoim. slyszalem ze przekladaja liczniki z seata do golfa. bo seat ma rezerwe a vw nie, i to chodzi ok... ale dokladnych info to musisz kogo innego pytac.
[ Dodano: 07 Cze 2009 11:20 ]
licznik podejdzie ale ten co byl z aucie z ktorego silnik masz teraz w swoim. slyszalem ze przekladaja liczniki z seata do golfa. bo seat ma rezerwe a vw nie, i to chodzi ok... ale dokladnych info to musisz kogo innego pytac.