Pompa wody jaką polecicie
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Pompa wody jaką polecicie
Musz wymienić pompę wody w silniku AAZ, jakiej marki polecicie, chodzi mi o dobry produkt i ile by ona kosztowała. Co ewentualnie polecicie wymienić przy wymianie pompy-termostat wymieniany 2 lata temu i jest ok. Dzięki z góry
- koonrad
- majster ulepszacz
- Kontakt:
jeśli termostat jest dobry to po co wymieniać??
dobra pompa to Valeo, słyszałem tez że Sil jest całkiem ok. ale lepiej niech to ktoś jeszcze potwierdzi.
koszta 80-100zł
pozdrawiam
dobra pompa to Valeo, słyszałem tez że Sil jest całkiem ok. ale lepiej niech to ktoś jeszcze potwierdzi.
koszta 80-100zł
pozdrawiam
[url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=175064][img]http://img150.imageshack.us/img150/416/clipboard01do1.jpg[/img][/url]
Re: Pompa wody jaką polecicie
PinkFloyd sprawdzone na kilku autach u mnie to ValeoPinkFloyd pisze:Musz wymienić pompę wody w silniku AAZ, jakiej marki polecicie, chodzi mi o dobry produkt
remontuję, buduję łodzie, kajaki, canoe i jachty np. Mazurek650 -proszę pytać :)
Sharan - AFN
Sharan - AFN
- Fabian LDZ
- _
- Kontakt:
taką też miałemjaszczur pisze:PinkFloyd, ja z kolei valeo ni bardzo polecam mialem nie ciekawe przeżycia z ta firma jeśli chodzi o pompy wody polecam niemieckie hepu
a z valeo nigdy do tej pory nie miałem problemów,
może tylko ja nie miałem w swoich 4 przypadkach
remontuję, buduję łodzie, kajaki, canoe i jachty np. Mazurek650 -proszę pytać :)
Sharan - AFN
Sharan - AFN
PinkFloyd, ja z kolei valeo ni bardzo polecam mialem nie ciekawe przeżycia z ta firma jeśli chodzi o pompy wody polecam niemieckie hepu(oni robia tylko pompy)026121005E jej nr(oryginał)a nr prod to P512 ok 60zł
Czy do tej pompy jest jakaś obudowa czy jak to jest czy się stara montuje ? Czemu tak tanio się pytałem to po 140 zł w sklepach chcą za kompletne z obudową ? Czy ktoś wie o co chodzi ?
Czy do tej pompy jest jakaś obudowa czy jak to jest czy się stara montuje ? Czemu tak tanio się pytałem to po 140 zł w sklepach chcą za kompletne z obudową ? Czy ktoś wie o co chodzi ?
- Fabian LDZ
- _
- Kontakt: