od pewnego czasu w szybie od mojej strony --> kierowcy.
Coś sie dziwnie trzaska
 Przy otwieraniu i zamykaniu szyby, szyba jakoś tak dziwnie sobie strzela. Nigdy wcześniej tak sie nie działo
 Przy otwieraniu i zamykaniu szyby, szyba jakoś tak dziwnie sobie strzela. Nigdy wcześniej tak sie nie działo   Jakies propozycje? Planuje w sobote rozkrecic tapicerke drzwi i tam zajrzec. Na co mam zwrocic szczegolną uwage?
 Jakies propozycje? Planuje w sobote rozkrecic tapicerke drzwi i tam zajrzec. Na co mam zwrocic szczegolną uwage?  

i się rozluźnij bo jak tego nie robiłeś to trochę nerwów będzie cie to kosztować. można powiedzieć że jak rozkręcisz linki od prowadnicy to w pewnym momencie przy wyciągniu rozleci się układ linek i będzie trzeba to ładnie nawinąć i wsadzić na swoje miejsce. Ja się trochę z tym męczyłem. Ale wszystko przed tobą
 i się rozluźnij bo jak tego nie robiłeś to trochę nerwów będzie cie to kosztować. można powiedzieć że jak rozkręcisz linki od prowadnicy to w pewnym momencie przy wyciągniu rozleci się układ linek i będzie trzeba to ładnie nawinąć i wsadzić na swoje miejsce. Ja się trochę z tym męczyłem. Ale wszystko przed tobą