sharan stan licznika podejżany
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
sharan stan licznika podejżany
koledzy mam Sharana z roku 1997 1.9 tdi i ma przejechane 138 tys. banalnie niedowiary ,stan ogólny jest bardzo dobry ale mimo to to nie zabardzo mi się chce wieżyć w ten przebieg jak sprawdzić to można i czy w tych autach liczniki idą w niesokńczoność bo tam jest elektronik .
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
Po vinie sprawdz w serwisie ostatnio ile miało ( jest ogólno światowa baza ), kolega kupił MKIV TDI z 99 i przebiegiem 178tys km , w serwisie sprawdził, ze auto juz w 2002r wtedy ostatnio było serwisowane w Niemczech i miało wtedy już przebieg 166 tys km, to znaczy ze przez 7 lat ktos zrobił tylko 12 tys km przewał jak nic. Stan w srodku bdb. Po dokładnym przyjżeniu sie pod poduszką w kierownicy data produkcji 2002 z kodu- czyli kiera wymeiniona, gałka tez i rączki drzwi i autko młodsze o 150 tys km.
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
Dzięki metos wiem że to jest nie skończoność ale o te 9 mi chodzilo . Porostu chciałem tyko zasięgnać info. o tym czy mozna to sprawdzić z koro po vinie można to przy okazji to zrobie,auto ogulnie jak na ten czas to super na dzień dzisiejszy jeden mankament migająca lamka od świec zarowych wykasuje vagiem i dalej powraca czujnik pedału hamulca wymieniony na nowy i nic to nie dało chyba trzeba będzie jakiś serwis odwiedzić . A kod błędu mi wyświetla 741,może wiecie co może być przyczyną?