1) mam pytanko apropo czy jadac samochodem gdy mam wlaczone ogrzewanie samochod spala wiecej paliwa czy tez jest to niezalezne i np. cieplo leci z silnika (mam normalne dmuchawy bez klimy czy termoobiegu standardowe tak jak w wiekszosci samochodow)
2) czy oplaca sie przerobic golfika z silnikiem 1,4 benzyna na gaz
w ciagu tygodnia robie ok 250 km - 300 km
jak wy to widzicie czy jest sens ?
2 PYTANIA
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- vwmadison
- Użytkownik
- Kontakt:
Odp . nr 1 Spala takie minimalne ilości paliwa,że nawet nie ma sensu tego liczyć
odp nr 2. hhmmmmm..oblicz dokładnie. Kwestia przez ile lat planujesz jeżdzic Tym golfem
odp nr 2. hhmmmmm..oblicz dokładnie. Kwestia przez ile lat planujesz jeżdzic Tym golfem
[size=150][color=blau][b]powered by VW greenpower[/b][/color][/size]
[size=167][color=red][b] mój golf - 19 lat w dobrym tonie......[/b][/color][/size]
[size=167][color=red][b] mój golf - 19 lat w dobrym tonie......[/b][/color][/size]
-
- Ma gadane
- Kontakt:
odp 1 w zgadzam sie
odp 2 malo jezdzisz wiec oplacalnosc zalozenia gazu spada, dluzszy czas zwrotu tego zakupu + podwyzki cen gazu + ewentualny wzrost spalania na gazie + przeglad techniczny gazu i czestsze wymiany kabli WN itp. decyzja skomplikowana, pono chodzi.A lozysko halasu
odp 2 malo jezdzisz wiec oplacalnosc zalozenia gazu spada, dluzszy czas zwrotu tego zakupu + podwyzki cen gazu + ewentualny wzrost spalania na gazie + przeglad techniczny gazu i czestsze wymiany kabli WN itp. decyzja skomplikowana, pono chodzi.A lozysko halasu
Inne auto z grupy VAG