Mission Imposible - mk2 1.9.TD i wymiana świec :(
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Mission Imposible - mk2 1.9.TD i wymiana świec :(
Ratujcie, bo już mnie krew zalewa, a bez konstultacji boję się cokolwiek ruszać.
Co można bez większych komplikacji odkręcić i gdzie, żeby mieć lepszy dostęp do tych świec?
Tak ich za Chiny nie wymienie, szybciej pogubie części w otchłani komory silnika przy próbie ponownego skręcenia wszystkiego.
Help
Co można bez większych komplikacji odkręcić i gdzie, żeby mieć lepszy dostęp do tych świec?
Tak ich za Chiny nie wymienie, szybciej pogubie części w otchłani komory silnika przy próbie ponownego skręcenia wszystkiego.
Help
popieram tydzień temu zmieniałem klucz się przydał a nic nie odkręcałem godzina zabawy i po kłopocie!!!Nikyo pisze:Przewodow paliwowych idacych od pompy do wtryskiwaczy proponuje jednak nie odpinac. Mozna to spokojnie zrobic bez tego. Mocno pomaga magnetyczny klucz, wtedy nie pogubi sie nakretek
Alib RULES!! in Rzeszów!!! Pozdro600!!!
raptorr pisze:domyslam sie że w nich ciśnienie niezłe może być.
nic sie nie boj. nic nie siknie, delikatnie sie tylko poleje. potem trzeba odpowietrrzyc - zakrecic przy pompie, przy wtryskach zostawic poluzowane- krecic rozrusznikiem dotad, az nie poleci ropka przy wtryskach - zakrecic nakretki - odpalic - i wsio.
nie za dlugo ??Alib pisze:nic nie odkręcałem godzina zabawy i po kłopocie!!!
pozdto