pasek alternatora piszczy
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
pasek alternatora piszczy
Witam.Tak jak w temacie.Jak pojezdze po kaluzach to mi piszczy pasek od alternatora a jak jest sucho to cisza.Ten pasek ma przejechane 27 tys km i jest to raczej z tych tanich zamiennikow.Kupilem nowy contitecha dzisiaj i nie wiem czy wymieniac czy po prostu tak jest po deszczu ze piszczy.Nie mamoslony zadnej po silnik.Prosze o porady.Dzienx;-)
- Superbeasto
- Użytkownik
- Kontakt:
Psiknij WD-40 (ale bez przesady) , pomoże, usunie wode z paska. Jak pomogłem to kliknij punkcikmirek272 pisze:Prosze o porady
viewtopic.php?f=87&t=291120 czego nie było w tym aucie... eh.
czy ty jesteś normalny kolego z tym pomogłemSuperbeasto pisze:Psiknij WD-40 (ale bez przesady) , pomoże, usunie wode z paska. Jak pomogłem to kliknij punkcikmirek272 pisze:Prosze o porady
[ Dodano: 13 Maj 2009 01:12 ]
tyle dni na forum normalnie wstyd
jak robisz już coś złego,to rób to dobrze
LAUNCH X431,VCDS 11.11.5,VAG-TACHO 2.5,VAGDashCAN 5.29,AUTO-COM,OP-COM
LAUNCH X431,VCDS 11.11.5,VAG-TACHO 2.5,VAGDashCAN 5.29,AUTO-COM,OP-COM
- Superbeasto
- Użytkownik
- Kontakt:
ależ o co Ci kolego chodzi? Jakie pytanie, taka odpowiedź. Chłopak prosi o poradę nikt sie nie garnie, żeby mu powiedzieć, że paska nie musi wymieniać. A z tym pomogłem to rzeczywiście dowaliłem... moja wina. Ale jakoś się nie mogłem oprzeć, radząc w tak skomplikowanej sprawie.norek111 pisze:czy ty jesteś normalny kolego z tym pomogłem
- Superbeasto
- Użytkownik
- Kontakt:
zawsze po deszczuLoczek pisze:wymieniać
- PAPAYOS
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Witam
Wiesz to co napiszę może wyda się śmieszne i posypią się posty że jestem nie normalny i tak dalej, ale kiedyś w FSO 1500 Gdzie piszczenie paska było w 90 % przypadkach (piszczał prawie każdy) pomagało posmarowanie paska naturalnym miodem pszczelim... Satysfakcja gwarantowana.
Pozdrawiam
PAPAYOS
Wiesz to co napiszę może wyda się śmieszne i posypią się posty że jestem nie normalny i tak dalej, ale kiedyś w FSO 1500 Gdzie piszczenie paska było w 90 % przypadkach (piszczał prawie każdy) pomagało posmarowanie paska naturalnym miodem pszczelim... Satysfakcja gwarantowana.
Pozdrawiam
PAPAYOS
https://www.facebook.com/pages/Cthulhu/369766173200313
- Superbeasto
- Użytkownik
- Kontakt:
miód tłusty to wypiera wodę - jak nie było wd 40 to sobie tak radzili. Dobry patent!PAPAYOS pisze:posmarowanie paska naturalnym miodem pszczelim