Wyciek ze skrzyni
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Mam podobny problem, tylko mam jeszcze wyciek z okolic czujnika halla (oprócz tego z zielonego deklika). Jak się pozbyć tego wycieku? Jak uszczelnić ten czujnik i czy często się zdarza wyciek z tego miejsca???
Czy w ogóle jest możliwy wyciek stamtąd skoro korek wlewu oleju jest o wiele poniżej czujnika? Może to być winą zbyt dużej ilości oleju w skrzyni??
Czy w ogóle jest możliwy wyciek stamtąd skoro korek wlewu oleju jest o wiele poniżej czujnika? Może to być winą zbyt dużej ilości oleju w skrzyni??
Ten czujnik na górze jest chyba od lampki wstecznego biegu. Czujnik halla jest niewidoczny od góry a od spodu też nie wiele widać... Dostęp do korka wlewu można uzyskać bez problemu po odkręceniu kawałka plastikowej osłony przy kole. W ostatnich dniach często tam zaglądałem w związku z moim wyciekiem.ggregorii pisze:No właśnie a na górze skrzyni też mam czujnik. I mam pytanie mogę go odkręcić i przez jego otwór wlac olej żeby się nie bawić z tym trudno dostępnym korku z boku skrzyni. To jak