zepsuty zegarek elektroniczny w liczniku mk2
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
ronuch
- Gadatliwa bestia

zepsuty zegarek elektroniczny w liczniku mk2
Mam Pytanie czy bedzie pasowal zegarek z licznika z mk1 lub z jakiegos innego licznika! Licznik jest z obrotkiem do diesla wiec zakup troszke kosztowny
kupie kierownice 3-ramienna do passata 3bg czarna skóra i galke zmiany biegow do skrzyni 6
-
ronuch
- Gadatliwa bestia

ja mam licznik wymontowany i na krodko podawalem mu napiecie i nie dziala! jak to jeden element z obrotkiem - ten moj coprawda diesel ale obrotek jest osobno tak jak np szybkosciomierz a zegarek osobno ma nawet osobna wtyczke do zasilania zaraz pod wtyczka od kontrolek - zeby w benzynie bylo to razem
kupie kierownice 3-ramienna do passata 3bg czarna skóra i galke zmiany biegow do skrzyni 6
- Lipek81
- Mistrz KieroVWnicy

- Kontakt:
A to pewnie masz na dwie wtyki licznik - widocznie tam było oddzielnie. Ja robierałem licznik na jedną wtyke z MFA i tam było wszystko razem. Jeżeli zegarek jest oddzielnie i da rade wymienic, to wymieniaj - z benzyny powinien pasować. Chyba jeszcze ze masz cos nie tak z połączeniami między wtyczką zegarka a resztą licznika.
-
ronuch
- Gadatliwa bestia

moze liczniki z mfa sa polaczone bo mfa kozysta chyba z danych z obrotomierza! na samym liczniku jest wszystko ok - licznik znalazlem na forum wiec jak go dostane to dam znac czy pasowal
[ Dodano: 18 Maj 2009 16:11 ]
wiec zegarek z beznyny pasowal ale mial czesciowo wylany wyswietlacz - cos tam wyswietlal wiec wiem ze obydwie elektroniki sa dobre ale zato jest padniety wyswietlacz w tym starym ( ktos probowal chyba zrobic sobie negatyw i zamiast odkleic folie to rozkleil wyswietlacz - da sie to naprawic)??
[ Dodano: 18 Maj 2009 16:11 ]
wiec zegarek z beznyny pasowal ale mial czesciowo wylany wyswietlacz - cos tam wyswietlal wiec wiem ze obydwie elektroniki sa dobre ale zato jest padniety wyswietlacz w tym starym ( ktos probowal chyba zrobic sobie negatyw i zamiast odkleic folie to rozkleil wyswietlacz - da sie to naprawic)??