vw nie grzeje świec żarowych
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
vw nie grzeje świec żarowych
Witam forumowiczów. Mam taki problem tyle tylko że jest to vw sharan, natomiast myśle że usterka ta napewno mogla wystąpić w golfie.Mianowicie mierzyłem dzisiaj czy dochodzi prąd do świec żarowych bo mam problem z uruchomieniem autka rano i niestety nie dochodzi,kontrolka sie zapala a prądu niet.Jeżeli dacie radę to pomużcie jak temat nie pasi to go wywalcie.
Re: vw nie grzeje świec żarowych
1 SPRAWA TO SPRAWDŹ BEZPIECZNIKI - TO PODSTAWA ALE GDZIE SĄ W SHARANIE TO NIE WIEM SPRÓBÓJ GDZIEŚ PRZY DESCE BEZPIECZNIKÓWkrajzmen pisze:Witam forumowiczów. Mam taki problem tyle tylko że jest to vw sharan, natomiast myśle że usterka ta napewno mogla wystąpić w golfie.Mianowicie mierzyłem dzisiaj czy dochodzi prąd do świec żarowych bo mam problem z uruchomieniem autka rano i niestety nie dochodzi,kontrolka sie zapala a prądu niet.Jeżeli dacie radę to pomużcie jak temat nie pasi to go wywalcie.
pod maską jest bezpiecznik w kształcie blaszki do której przykręcane są dwa dosyć grube przewody( zazwyczaj czerwone) a wszystko jest w czarnej plastikowej obudowie to jest główny bezpiecznik do świec. jeśli to nie to to napisz mi rok i symbol silnika i powiem ci dokładnie co jeszcze z dokładnymi n-rami bezp i przekażników które są za to odpowiedzialne.