Witam wszystkich jestem posiadaczem golfika 1.3 na wielopunkcie 91r:)
Mianowicie problem odmy już był na forum nie raz ale takiego problemu nie znalazłem wiec proszę o radę
w zimę wywaliło mi olej i jest to bankowo ze zamarzła Grucha ale dałem to do mechanika ale ten mechanik widocznie coś poprzerabiał i tak do dziś jeździłem z jednym wężem odłączonym od odmy... ale zrobiło się ciepło i zapach spalin dostaje mi się do środka gdy podłącze waz do gruchy wyciska mi olej bagnetem bylem już u 4 mechaników i żadne nie był mi w stanie pomoc z ta nieszczęsna Odma... Jeżeli chodzi o uszczelek to jest na bank dobra bo nie ubywa ze zbiornika płynu
Czy ktoś z Chorzowa i okolic do 30 km jest w stanie mi to zobaczyć i doradzić co z tym mam zrobić?? bądź sam ma takiego golfika i jest w stanie mi pokazać jak on to ma pod maska zrobione i na bazie tego bym spróbował to zrobić bo ręce mi opadają przez te auto nie dośc ze olej wycieka bagnetem to jeszcze chodzi jak traktor i nie trzyma wolnych obrotów naprawdę jestem w kropce i proszę niezwłocznie kogoś o pomoc bo autko jest mi potrzebne do pracy ...
Problem z odma w 1.3
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
samsung1004
- Nowicjusz

Problem z odma w 1.3
Ostatnio zmieniony pn maja 04, 2009 08:29 przez samsung1004, łącznie zmieniany 1 raz.
-
samsung1004
- Nowicjusz