Jak ktoś coś wie niech pisze prosze
Po zimie klimatyzacja nie działa.
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- tomciup
- Gadatliwa bestia

- Kontakt:
Po zimie klimatyzacja nie działa.
W zeszłym roku całkowicie przeprowadziłem w jakimś warsztacie inspekcje klimatyzacji. Było mało czynnika ale to normalne bo auto było renontowane ido życia przywracane od podstaw. Czynnik uzupełniony, sprawdzenie szczelności oki także nic nie powinno się dziać. I całe lato klima działała w zeszłym roku. A teraz włączyłem normal przycisk i nic i na max tak samo.
Czy jest jakiś sposób sprawdzenia metodą jakąś w domu samemu. Bo do warsztatu na razie się nie wybieram.

VW górą VRa na osrto i Audi A6 na łagodnie.
viewtopic.php?t=153624_
viewtopic.php?t=153624_
- guti
- Mistrz KieroVWnicy

- Kontakt:
tomciup, posluchaj czy Ci sie sprezarka wlacza wogole
jak sie wlacza to w osuszaczu powinienes miec oczko a w nim widziec czynnik chlodzący , jak sprezarka sie zalacza, czynnik jest to bedziesz musial chyba sie wybrac do jakiegos szpeca od klim , ale jakis taki co sie bawi tylko w te klocki, bo u mnie sa szpece ktorzy wymieniaja oleje a przy okazji koledze nabili klime , a tak sprawdzili szczelnosc , ze po jakims czasie klima przestala dzialac
szkoda ze w zime nie uzywales klimy , bo chyba wiesz ze raz na jakis czas wypadałoby to zrobic
tak zeby sie przesmarowało wszystko , "ruszyło" itd
moze napisze ktos mądrzejszy ode mnie ,ja nie mam klimy , mam szyberkółko i 4 elektryczne szyby
szkoda ze w zime nie uzywales klimy , bo chyba wiesz ze raz na jakis czas wypadałoby to zrobic
moze napisze ktos mądrzejszy ode mnie ,ja nie mam klimy , mam szyberkółko i 4 elektryczne szyby
Zycie jest za krótkie , zeby jezdzic DIESLEM!!